De første møtene og de første årene i ølklubben er som et slør av dårlig husk og godt øl. På oppfordring om å fortelle om disse første årene rødmer medlemmene lett og begynner å snakke om været. I klubb-boka står det på første side "Even" som overskrift, på de neste står det "Roar", "Hvaler", "Øyeren" og på den påfølgende den noe kryptiske "Julebordet 1998 ble avholdt hos Øystein".

Mellom disse to siste sidene ligger det to lapper hvorav på den ene står det "Ølmøte 24/4. Even. Jørn, Roar, Jan, Øystein og Even.". Det er ikke noe årstall nedtegnet, så når dette må ha funnet sted må gudene vite. Videre står det på lappen, som forøvrig har en lettere åndsvak kartskisse på baksiden: " Øl halv hallling. Aas br. Lett, sommeraktig. Oyster stout. Martons. (Aas) ikke noe stout, altfor stutt. Ingen smak, veldig lett.". Kan dette være fra 1998, og i såfall er dette det første møtet ølklubben har klart å dokumentere?

25 September 1998 - Første dokumenterte møte

Sted: I Øysteins båt "Cilia", Øyeren.
Tilstede: Jan, Jørn, Even, Roar, Lars og Øystein (gjesteopptreden av Trygve).

Øystein hadde møte ombord i "Cilia" på Øyeren. Trygve var spesialinvitert for ikke å få noen fordel til tenniskampen 26/9. Lars hadde gjort en meget god jobb med organisering av tur til Irland. Ølklubben ska ha en tur til Irland 15-19 Okt. Lars hadde med meget og dokumentasjon på Irland.
Kokken var dyktig. Suppen trodde vi var laget av Brimi. Nordlandguld dinamitt 7,2%. Gorilla Strong Yellow Beer 7,6%.
Været var stille og fint. Overskyet og litt regn.


22 Januar 1999
Sted: Hos Jan.
Tilstede: Jan, Jørn, Even, Roar, Lars og Øystein.

Årets første ølmøte ble avholdt hos Jan. Vi var fulltallig og diskusjonen startet om Bosnia over irsk øl. Det ble servert pasta og hjemmebakt bollekrans. Vi prøvde ut Mack Isbjørn. Pilsnertype med spesiell maltsmak. Ringnes Julespesial smakte like godt i januar. Mørk mild og god. Ålborgen var upåklagelig. Pastaen var med kylling og meget bra krydret. Roar likte det kjempebra og var stille under det meste av måltidet. Vi vvurderte å komme i kontakt med en ølkubb som var under oppstart, i Larkollendistriktet. Kvelden ble avsluttet med sjokolade, øl og studering av bilder fra Irland. Ingen damer tilstede så at vi ble veldig såre i røvene. Øystein drakk til tross for vakt, har han et problem? Pisse?

10 November 2000
Sted: hos Jan.
Tilstede: Jan, Jørn, Even, Roar, Andreas og Trygve.

Ølmøte hos Jan. Det var det første møtet med de nye medlemmene Trygve og Andreas. Det var jo synd at de ikke var riktig kledd i forhold til våre klubb-"regler". Vi pratet litt om Praha-turen til høsten.
Lars var på skole i Trondheim. Øystein ligger dårlig an i klubben, prioriterer svigerfar og hyttetur til Kongsvinger (av alle steder fremfor ølmøte).
Jan serverte Minestronesuppe som var meget god. Ølservering har vi kuttet ut. Nå tar vi med oss det ølet vi drikker selv. Men Jan hadde Bommerlunder som vi nøt til maten. Meget god tysk Aquevit! Andreas og Trygve måtte drikke en flaske Munkholm før de fikk lov til å drikke alkohol. De bestod opptaksprøven begge to og fikk lov til å nyte alkohol resten av kvelden.


6 April 2001
Sted: hos Andreas
Tilstede: Jan, Jørn, Even, Lars, Øystein, Andreas og Trygve.

Ølmøte hos Andreas. Vi var så fulltallige som vi kan være nå etter at Roar er borte. Dette var det første møtet som Andreas hadde og vi ble ikke skuffet over serveringen. Det ble servert skallldyr, og det var meget godt. Kreps, reker, blekksrut og krabbe. Vi soret litt av med ølreglene fordi Andreas kom med en flaske juleaquavit. Den forsvant...

Lang lang pause uten møtereferat...

24 April 2007
Murærbua
Tilstede: Andreas (vert), Jørn, Johnny, Jan, Even og Trygve.

Endelig igang med igjen (med skrivinga)! Robert var gjestearbeider og skal lage hjemmeside for oss.