Det har blitt besluttet (for ikke mindre enn 3-4 år siden) at visse fysiske attributter er nødvendige for å oppfylle opptakskravene. Av hensyn til eventuelle damer som kan ha forvillet seg inn på denne side, så viser vi litt diskresjon, og unnlater å utbrodere ytterligere. Vi lurer rett og slutt på:

Innledende opptak

Det eneste vi kan si er at dette remediet har med sikkerhet å gjøre (ja, vi snakker om den tingen i midten der), og den må passe. Dette selvfølgelig for å ikke gjøre de andre herrer i Murær'n forlegne...

Når dette kravet er oppfylt kjører vi standardtesten, forøvrig timet og tilrettelagt av den fransk-belgiske øl-union:For i det hele tatt ha muligheten til å tenke på å kunne bli medlem i Murær'n så må du med hånda på hjertet kunne si at du begynte med krampegråt da du så dette bildet dukke opp på skjermen din, og at du faktisk måtte gå å legge deg nedpå en halvtimes tid før du i det hele tatt hadde mulighet til å tyde noe som helst skrift nedover på siden. Da og først da, kan du begynne å TENKE på om du i det hele tatt føler deg bekvem med å gjøre et FORSØK på å bli tatt opp i det gode selskap.

Så, når du har gjort deg opp en mening om hva du så skal gjøre så kan du lese på listen over opptakskrav som kommer nærmere jul en gang.